loopbaancoach Rotterdam

Over Lavinia Oliveira

Het mooie van beeld  is dat er weinig woorden nodig zijn om in één oogopslag te zien wie iemand is. Ik ervaar het als een krachtige middel waarmee je in het programma aan de slag gaat. Mijn lifemap laat dit goed zien. Volg het pad en zie waar ik vandaan kom, hoe ik nu in het leven sta en wat mijn toekomstbeeld is. Zie jij wat mijn levensexpertise is?

Wat vind ik belangrijk?

Volledige voldoening in je werk betekent voor mij dat je buik, hart en hoofd het volledig met elkaar eens zijn met hetgeen wat jij doet. En wat is er nu mooier om dan vanuit je eigen levenservaring de weg te vinden naar jouw levensexpertise en dit te vertalen naar je werk. Het is het leven dat je vormt tot wie je bent en wat je als persoon te geven hebt.

Terugkijken naar wie je was en waar je vandaan komt en je bewust worden van hoe je nu in het leven staat  is de bindende factor tussen je buik, hart en hoofd. Zo, kun je uiteindelijk beter keuzes maken voor het werk dat werkelijk bij je past.

Waarom doe ik dit?

Op het moment dat ik zelf biografisch coachen heb ervaren realiseerde ik mij dat deze vorm van coachen echt een lifechanger is.

Hoe groot of klein de carrièrebeslissingen zullen zijn, de acties die je onderneemt door biografisch coachen brengen je steeds een stapje dichterbij jouw authentieke zelf.

Dit is dan ook de reden waarom ik ben gestart met de Creatieve Carrière Coach.

Mijn missie en wens voor jou is dat jij dit ook ervaart en met volle overtuiging kiest voor een betekenisvolle loopbaan!

Benieuwd of ik jou kan helpen met jouw persoonlijke loopbaanvraag? Meld je dan aan voor een gratis 1-op-1 online focussessie!

Ja, ik wil een focussessie!
POP-gesprek