Onderzoek, Ontdek & Onderneem

Het maken van carrièrebeslissingen valt absoluut niet mee. De vraag is dan ook of je inderdaad het roer moet om gooien. Misschien heb je juist behoefte om te ontdekken wat je nodig hebt in je huidige werk om weer voldoening, energie en plezier te ervaren?

Omdat we dagelijks bezig zijn met de orde van de dag en het maken van rationele beslissingen kom je er vaak niet aan toe om jezelf ruimte te geven om de balans op te maken.

Gun jezelf ruimte, rust en ontspanning

En wat heeft je gevoel je te vertellen over hoe die nieuwe richting eruit moet zien? Gehoor geven aan jouw buikgevoel vraagt om rust, ruimte en ontspanning om daar woorden aan te geven.

Het is dan ook één van de hoofdingrediënten in de cursus die ervoor zorgt dat er ruimte ontstaat in je creativiteit, ruimte om je buikgevoel te laten spreken en ruimte om jouw levensverhaal betekenis te geven.

Benieuwd of de Creatieve Carrière Coach bij jou past? Meld je dan aan voor een gratis 1-op-1 online focussessie!

Ja, ik wil een focussessie!
cursus-loopbaanadvies-vrouwen-rotterdam 1

Wat kan het mij opleveren?

  • Je ontdekt wat je talenten en drijfveren zijn en de waarden die je belangrijk vindt in het leven en in je werk

  • Je weet welke voorwaarden er voor jou nodig zijn om vanuit voldoening te werken

  • Je hebt een concreet kleine-stappen-actieplan waar je direct mee aan de slag kunt

  • Je verbindt je met gelijkgestemden met als doel elkaar te helpen om werkelijk tot je droomwerk te komen

Programma opbouw

Het programma bestaat uit een persoonlijk adviesgesprek en vijf klassikale inzichtdagen. Zo profiteer je van de input en het netwerk van je medecursisten (max. 4 deelnemers), maar is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens het adviesgesprek voor jouw specifieke loopbaanvraag.

Om je levensverhaal in kaart te brengen krijg je creatieve opdrachten, waarbij je door middel van geleide visualisaties gaat tekenen of  schrijven. In feite gaat het er niet om hoe mooi je iets tekent of dat je zinnen perfect kloppen. Het gaat erom dat jouw tekening of tekst jouw iets vertelt. Je zult merken dat de opdrachten die je maakt inzichten en ideeën naar boven zullen halen waar je wellicht nog niet bewust van bent of die je nog niet hebt uitgesproken.

Investering

De investering voor dit loopbaantraject is € 999,- (excl. BTW).

Inclusief: persoonlijke adviesgesprek, materiaal en lunch

Heb je nog een werkgever dan is de kans groot dat er een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar is. Je mag dit budget als werknemer zelf inzetten voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en dus ook voor begeleiding of scholing die niet direct nodig is voor de functie die je nu hebt. In je CAO staat wat jouw mogelijkheden hierin zijn.

cursus-loopbaanadvies-vrouwen-rotterdam 2