Focussessie “een frisse blik op je loopbaan”

Alvorens je start  met een loopbaantraject kan het heel waardevol zijn om met een frisse blik te onderzoeken waar je werkelijk naar verlangt in je leven en je werk.

In deze online focussessie help ik jou geheel vrijblijvend helder te krijgen hoe jij de eerste bewegingen kunt maken richting betekenisvol werk. Werk dat past bij wie jij bent en bij wat jij belangrijk vindt.

Ik help je onderzoeken:

  • Wat jij het allerliefste zou willen
  • Welke obstakels jou hiervan weerhouden
  • Wat je concrete kleine stap naar verandering zal zijn

We bekijken wat je bij het inschakelen van mijn hulp zou willen bereiken en wat mijn aanbod is. Na onze focussessie ontvang je per mail een overzicht van het gesprek. En dan is het aan jou om vanuit je hoofd, hart en buik  te beslissen of mijn aanbod past bij wat jij nodig hebt.

Ja, ik wil een gratis Focussessie t.w.v. € 99,-

Financieringsmogelijkheden

Heb je nog een werkgever dan is de kans groot dat er een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar is. Je mag dit budget als werknemer zelf inzetten voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en dus ook voor begeleiding of scholing die niet direct nodig is voor de functie die je nu hebt. In je CAO staat wat jouw mogelijkheden hierin zijn.

James Leerrekening

Je kunt ook gebruik maken van de James Loopbaan leerrekening. Je kunt een eigen leerrekening openen en daarop kan je werkgever geld storten voor jouw ontwikkeling. Ook kun je bijvoorbeeld (bovenwettelijke) vakantiedagen ruilen voor een storting op jouw leerrekening. Het voordeel van de James Leerrekening is dat jij bepaalt wat je met het geld doet (zolang je het maar aan scholing besteedt, dat heeft te maken met een belastingvoordeel) en dat je het kunt meenemen naar een volgende werkgever als je van baan wisselt. Lees hier meer over de James Leerrekening.

Ervaringen

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 9

Een boeiende ochtend. Heel professioneel. Dank je wel voor de fijne sfeer...voor de diepgang

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 5

Dank je wel voor je open hart!

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 6

Ik ben dankbaar dat ik deze tijd heb om op ontdekkingstocht te gaan!

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 1

Dienstbaar...beschikbaar MAAR op mijn voorwaarde! Ik beslis, op mijn manier, mijn eigen creativiteit!

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 7

Ik ben dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn bij deze workshop...voor de openheid van de groep...voor de coaching van Lavinia...dat ik ruimte mocht innemen.

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 8

Dankbaar voor de openheid van het samenzijn

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 3

Inzicht: Ik ben op de goede weg

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 4

Leuke workshop...veel interactie...goede inzichten

Ervaringen-De Creatieve Carrière Coach-24-10-18 2

Inzicht: Er zijn voor mijn innerlijk kind